Sengzen

Lokaal shoppen in juni? Stad betaalt Sengzen terug!

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Sint-Niklaas schakelt in juni een versnelling hoger met de Sengzen. Vier weken lang krijgen inwoners een fraaie buitenkans om extra voordelig lokaal te shoppen, net voor de start van de zomersolden. De stad betaalt immers alle Sengzen terug die inwoners in de maand juni uitgeven.
Social media sharing

In maart werd de nieuwe stadsmunt van Sint-Niklaas gelanceerd, de Sengzen. De digitale munten hebben een effectieve geldwaarde, want één Sengs is 1 euro waard. Die Sengzen kan iedereen spenderen in lokale winkels en horecazaken. Intussen zijn er al meer dan 2.550 gebruikers, en dat aantal groeit elke maand. Zij zorgden de voorbije weken al voor 3.175 transacties bij handelaars, goed voor in totaal 5.600 Sengzen. 

De stad wil het gebruik van de stadsmunt verder aanmoedigen. Lokaal shoppen met de Sengzen krijgt in juni een extra duwtje in de rug, door een bijzondere actie die de hele maand loopt. Een geweldige buitenkans, want wie in juni Sengzen uitgeeft, krijgt ze gewoon terug! De stad stort het bedrag aan gespendeerde Sengzen begin juli integraal terug op de rekening van de gebruiker. Naar hartenlust shoppen met de stadsmunt wordt dus stevig beloond. En ook alle Sengzen die handelaars in juni als beloning uitreiken aan hun klanten worden terugbetaald. Een win-winsituatie dus voor iedereen, voor handelaars én klanten.
Maak tijdens de maand juni dus zeker duidelijk dat je graag Sengzen ontvangt. Handelaars zullen de Sengzen extra in de kijker zetten op hun toog en geven hun klanten een geheugensteuntje bij het betalen. 

Doe je nog niet mee met de Sengzen? De ‘Sengzen-app’- is beschikbaar in de Apple of Play Store.
Info: www.sint-niklaas.be/sengzen

Sengzen
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen