namaak

Lokale politie Sint-Niklaas treft grote hoeveelheid namaak merkgoederen aan

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De lokale politie van Sint-Niklaas heeft vorige week een man gearresteerd die namaakgoederen verkocht. De verdachte liep tegen de lamp door een melding van een alerte burger. In totaal werden 133 paar schoenen, 20 handtassen en 54 kledingstukken aangetroffen.
Social media sharing

Het was de waakzame burger opgevallen dat er zich regelmatig een voertuig parkeerde in een donker hoekje van zijn straat. Hij zag dat er andere auto’s kwamen aanrijden en dat er vervolgens spullen werden verhandeld. De bewoner van de straat belde de politie toen hij de bewuste wagen opnieuw opmerkte en gaf de nummerplaat van de wagen door.

De politie controleerde de vermoedelijke dader en trof in de koffer van het voertuig drie namaakjassen van een bekend merk aan. Hij had ook een grote hoeveelheid cash op zak. Bij een huiszoeking in de uitvalsbasis van de man werden 133 paar schoenen, 20 handtassen en 54 kledingstukken gevonden.

De 19-jarige man uit Sint-Niklaas verhandelde zijn goederen niet enkel op straat maar de namaakgoederen werden ook aangeboden via verkoopsites.

Het onderzoek bij het parket van Oost-Vlaanderen is lopende en alle namaakgoederen werden in beslag genomen.

 

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen