Beroepenvoorlichting politie

Lokale Politie Sint-Niklaas zoekt nieuw talent

Ben je op zoek naar een loopbaan die jou voldoende uitdaging, variatie, werkzekerheid en een mooie verloning biedt? Dan hebben wij de ideale job voor jou.
Twijfels? Nieuwsgierig?
De beroepenvoorlichters van Lokale Politie Sint-Niklaas beantwoorden al je vragen en helpen je goed voorbereid de selectie succesvol te doorlopen. Maak vandaag nog een afspraak via pz.stniklaas@police.belgium.eu. Deze service bieden we gratis en met veel plezier aan.
Social media sharing

Na een geslaagde selectieprocedure mag je 12 maanden naar de politieschool.
Om toegelaten te worden tot de politieschool moet je houder zijn van:

  • de Belgische nationaliteit;
  • een diploma middelbaar onderwijs,
  • een rijbewijs B;
  • een blanco strafblad en
  • de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben bij de start van je opleiding aan de politieschool

Info nodig? Meer weten? Surf naar www.jobpol.be, mail onze beroepenvoorlichters of werp een blik achter de schermen via onze sociale media op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

De politie komt naar je toe op zondag 28 april 2019 in Sinaai
Op zondag 28 april 2019 kan je van 11 tot 16 uur in het deelgemeentehuis van Sinaai langskomen voor een informele babbel met enkele politiemedewerkers. Ook de beroepenvoorlichter zal aanwezig zijn. Naast kennismaken met je wijkinspecteur, kan je er ook terecht voor je fiets te laten labelen, diefstalpreventieadvies en nog zoveel meer.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen