netwerkmoment

Lokale voedselstrategie netwerkmoment

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op donderdag 30 september 2021 organiseert de stad een after work netwerkmoment inzake de lokale voedselstrategie. Het netwerkmoment voorziet boeiende sprekers, klein hapje, klein drankje en een standenmarkt met 14 verschillende organisaties.
Social media sharing

Dit netwerkmoment sluit het traject van de opstart van de lokale voedselstrategie af. Over een periode van 10 maanden en tijdens 3 workshops gingen stakeholders met elkaar in gesprek over een lokale voedselstrategie op maat van Sint-Niklaas. Samen werkten bedrijven, landbouwers, scholen, middenveldorganisaties, openbare instellingen en stadsbewoners actief aan de formulering van de doelstellingen en de uitvoering van een lokale voedselstrategie. Tijdens dit netwerkmoment krijgen stakeholders en geïnteresseerden de kans om elkaar ‘in real life’ te leren kennen, elkaar inspireren en elkaar te versterken. Ontmoeting en samenwerken zijn immers de rode draad in dit verhaal. In de lokale voedselstrategie staan eigenaarschap, connecteren, resultaats- en actiegericht voorop. 

 

Inschrijven kan tot en met zondag 19 september 2021.

 

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 30 september 2021

Start 17u - einde 20.30u

Avansa Waas-en-Dender

Rode Kruisstraat 23, 9100 Sint-Niklaas

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen