Warmathon

Loop mee met de Warmathon in Sint-Niklaas! De Warmste Week strijkt neer op recreatiedomein De Ster

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op dinsdag 20 december komt de Warmathon van De Warmste Week naar Sint-Niklaas. Iedereen kan tussen 14 en 20.30 uur lopen of wandelen voor het goede doel op recreatiedomein De Ster. Tijdens de Warmathon zorgen dj's voor de betere loopbeats, bekende VRT-gezichten moedigen de sportievelingen aan. Ambassadeur in Sint-Niklaas is Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou. De inschrijvingen zijn maandag 24 oktober geopend.
Social media sharing

De Warmathons van De Warmste Week vinden dit jaar in de week voor kerst plaats in vijf steden: Brugge, Sint-Niklaas, Brussel, Mechelen en Leuven. Op dinsdag 20 december is de Warmathon te gast in Sint-Niklaas, in het provinciaal recreatiedomein De Ster. 

Deelnemen kost 15 euro en daarmee steun je de 270 projecten van De Warmste Week rond het centrale thema kansarmoede. Het wordt telkens een heel fijn sportief feestje. In het centrale Warmathon-dorp zorgen dj’s voor de betere loopbeats en moedigen bekende VRT-gezichten de sportievelingen aan. Je kan er ook een hapje eten of iets drinken. Op iedere locatie staat ook een bekende ambassadeur klaar om mee te sporten. In Sint-Niklaas is dat Sarah Mouhamou, bekend van Ketnet. In de andere steden zijn dat Stephanie Planckaert, ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels, 'Down the Road'-reisleider Dieter Coppens en '#LikeMe’-acteur Maksim Stojanac. 

Bij de Warmathons bepaal je zelf hoeveel rondjes je loopt of wandelt. Het parcours op De Ster in Sint-Niklaas is 2,7 kilometer lang en loopt over het domein en de atletiekpiste. Het event start die dag om 13.30 uur en sluit af om 21 uur. Je kan lopen of wandelen van 14 tot 20.30 uur. 

Inschrijven voor de Warmathons kan vanaf maandag 24 oktober via dewarmsteweek.be. Het is ondertussen al de zesde keer dat De Warmste Week de Warmathons organiseert. De laatste editie vond plaats in 2019. 
► Info: www.dewarmsteweek.be

Warmathon
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen