Manu Keirse

Mantelzorgnamiddag met Manu Keirse - donderdag 24 januari om 14 uur

Alle mantelzorgers zijn van harte welkom op donderdag 24 januari 2019 om 14 uur in Zaal Familia in de Truweelstraat 138.
Na de lezing trakteren we de aanwezigen op iets lekkers. De toegang is gratis, maar schrijf wel vooraf in op het nummer 03 778 37 26 of via senioren@sint-niklaas.be.
Social media sharing

Manu Keirse is klinisch psycholoog en heeft veel ervaring in de begeleiding van mensen met een (chronische) ziekte en hun mantelzorgers. Zo werkte hij jaren als directeur patiëntenbegeleiding in het Universitair Ziekenhuis Leuven. Bovendien schreef hij meerdere boeken over de begeleiding van patiënten en hun omgeving.

Wat is mantelzorg?
Bij mantelzorg zorgen naasten voor mensen die hulp nodig hebben: familieleden, vrienden, kennissen en buren. Het gaat om langdurige zorg die onbetaald is. Voor deze naasten die de zorg bieden (mantelzorgers) is het ook belangrijk even aan zichzelf te denken.

Meer info
Alle mantelzorgers, jong en oud, zijn welkom op deze namiddag. Na de lezing trakteren we de aanwezigen op iets lekkers. De toegang is gratis, maar schrijf wel vooraf in op 03 778 37 26 of via senioren@sint-niklaas.be.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen