scheuraffiche SDG

Met je klas op zoek naar werelddoelen in onze stad

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Van onze wereld een mooie en gezonde plek maken, waar niemand arm is en waar we zorgen voor elkaar, de natuur en de toekomst. Dat is wat de SDG’s (Sustainable Development Goals), of werelddoelen proberen te doen. De 17 werelddoelen die je terugvindt in ons spel, zijn herkenbaar voor iedereen over de hele wereld. Je herkent ons spel aan de zonnige, gele envelop in de stadsrekken.
Social media sharing

Welke taal we ook spreken of waar we ook wonen, samen kunnen we eraan werken! Er zijn kleine dingen die we kunnen doen om van onze wereld een fijne, gezonde plek te maken waar iedereen welkom is. Je kan meer doen dan je misschien denkt. Doe je mee?

Leer de werelddoelen kennen en vertel erover aan je leerlingen. De werelddoelen zijn er ook voor hen! Vind ons kaartenspel met educatieve opdrachten en interactieve scheuraffiche terug in de folderrekken van de stad. Deze zie je op diverse openbare plekken, maar hou ook onze Facebookpagina in de gaten @internationalesamenwerkingsintniklaas.

Meer info over ons educatief aanbod of krijg je graag een spel geleverd bij jullie op school? Mail ons via internationalesamenwerking@sint-niklaas.be.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen