Mijn verbouwpremie

Mijn verbouwpremie: De Vlaamse renovatiepremie en energiepremies van Fluvius fuseren

Staat er een renovatie op de planning of ben je al begonnen met energiebesparende verbouwingen? Dan is de vernieuwde verbouwpremie iets voor jou! Ook het stadsbestuur helpt je met advies en begeleidt je naar de bestaande premies.
Social media sharing

Heb je al gehoord over de vernieuwde samenwerking?

De Vlaamse renovatiepremie en de meeste energiepremies van Fluvius fuseren vanaf 1 juli 2022 tot de ééngemaakte premie 'Mijn verbouwpremie'. Vanaf 1 oktober 2022 kunnen particulieren en bedrijven via een online loket digitaal premies aanvragen voor verbouwingen en energiebesparende investeringen. 

Tijdens de overgangsperiode (van 1 juli 2022 tot en met 30 september 2022) is het echter niet mogelijk om premies aan te vragen. 'Mijn verbouwpremie' brengt een aantal wijzigingen met zich mee. Er zijn ook veranderingen voor degenen die eerder al premies hebben aangevraagd.

Renovatiehulp

Sint-Niklaas begeleidt je vanaf de start, waarbij je thuis gratis renovatieadvies krijgt en biedt je tevens een financiële duwtje in de rug na afloop van de werken door middel van de stedelijke premie duurzaam renoveren

Je kan tevens zelf renovatieadvies aan huis aanvragen via deze link.

Maar ook de Vlaamse overheid en de netbeheerder Fluvius kent premies toe bij renovatie en energiebesparende werken. Samen met jou doorlopen we de meest actuele premies en bekijken we welke premie voor u het voordeligste is.

Meer info?

Maak dan een afspraak bij de balie wonen, bouwen en ondernemen.

Bel 03 778 33 21 of maak je afspraak online.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen