MOOOV 2020

MOOOV 2.0: Kijk vanuit je kot

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Alles stond klaar om jullie een onvergetelijk filmfestival te bezorgen. Het programma zag er veelbelovend uit. Meer dan tien vrijwilligers stonden klaar om jullie mee te nemen in de wereld van MOOOV. Tal van partnerschapen, workshops, dans, eetfestijnen en zo veel meer. Tweeduizend filmprogramma’s lagen klaar om naar jullie toe te komen…we vinden het heel jammer dat het fysieke filmfestival in 2020 niet zal plaatsvinden.
Social media sharing

Maar er is ook goed nieuws! We blijven allemaal in ons kot, maar niets houdt ons tegen om gezellig thuis een MOOOV film te bekijken! Stap mee in de verhalen van over de hele wereld, met MOOOV gaan we toch een beetje op reis en kunnen we even meeleven met een verhaal ver van ons bed.
Vanaf 21 april kan je via www.mooov.be 28 films bekijken, dit zijn films die via geen enkel ander platform te zien zijn en vooral stuk voor stuk het MOOOV-DNA in zich dragen. Per film betaal je 8 EUR en daarmee kan je met hele gezin naar een film kijken, gedurende 48 uur. Er zijn ook hele fijne familiefilms, een kans om ook je kinderen kennis te laten maken met deze filmparels.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen