fietssnelweg

Nieuwe asfaltverharding op Mechelen - Terneuzenwegel

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Het veel gebruikte fietspad naar Sint-Gillis-Waas (Mechelen – Terneuzenwegel, F411) krijgt een nieuwe toplaag asfalt. De werken worden uitgevoerd van maandag 29 juni tot vrijdag 3 juli. Het gaat om het gedeelte vanaf de Driekoningenstraat tot de Hoogstraat (grens met Sint-Gillis-Waas).
Social media sharing

De voorbereidende werken vinden plaats op maandag 29 en dinsdag 30 juni. Het gaat onder meer om freeswerken en het op hoogte brengen van negen deksels. De eigenlijke asfalteringswerken zijn gepland van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 juli. Heel de week is er geen fietsverkeer mogelijk. De straten die de fietssnelweg kruisen (Heistraat, Kuildamstraat, Spieveldstraat en Hoogstraat) blijven vrij toegankelijk. Er zijn geen werken op de fietsoversteken. De kostprijs voor de vernieuwing van de asfaltverharding bedraagt 49.000 EUR.

Het stadsbestuur plant in 2022/2023 een globale vernieuwing en verbreding van de fietsroute, in samenwerking met de gemeente Sint-Gillis-Waas.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen