vrijwilligers

Nieuwe editie brochure 'Vrijwilligerswerk, iets voor jou'?

Heeft jouw organisatie nood aan helpende handen? Dan wil de stad je via deze weg de kans bieden om je organisatie op te nemen in de volgende editie van de brochure 'Vrijwilligerswerk, iets voor jou?'
Social media sharing

De brochure 'Vrijwilligerswerk, iets voor jou?' is een verzameling van alle organisaties die bij hun werking rekenen op de ondersteuning van vrijwilligers. Bij het opmaken van de 8ste editie willen wij je via deze weg de mogelijkheid bieden om ook jouw organisatie in deze brochure op te nemen.

Via sint-niklaas.be/zoektvrijwilligers kan je alle gegevens invullen die wij binnenkort zullen publiceren. We delen de brochure uit aan vrijwilligers die op zoek zijn naar een nieuwe en betekenisvolle uitdaging. Wij ontvangen graag je antwoord vóór 29 maart 2019.

Lukt het niet om het formulier digitaal in te vullen? Dan kan je ons bellen op het nummer 03 778 60 08, van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 16.30 uur. 

Contact

Diversiteit, samenleving en preventie

Abingdonstraat
99
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen