Nieuwe ledverlichting voor Finse piste

Nieuwe ledverlichting voor Finse piste en voetbalterreinen sportcentrum Ter Beke

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Belangrijke ingrepen in het sportcentrum Ter Beke in Sinaai, waar de stad heeft geïnvesteerd in de grondige vernieuwing van de verlichting. De drie grote voetbalterreinen beschikken voortaan over dimbare ledverlichting met voorgeprogrammeerde lichtniveaus, gericht op wedstrijden óf trainingen. Opvallend is ook de nieuwe led-lichtinstallatie langs de Finse looppiste, in totaal zowat 800 meter lang, als een lichtend pad voor de vele lopers in Sinaai.
Social media sharing

Sportcentrum Ter Beke in Sinaai heeft opnieuw enkele belangrijke verbeteringen gekregen. Na de ingebruikname van de dojo in de sporthal in 2014, de opening van vijf padelterreinen in 2021 en de komst van een outdoor fitness vorig jaar is nu de verlichting van de sportsite grondig vernieuwd. Niet alleen de drie grote voetbalterreinen beschikken nu over nieuwe ledverlichting, ook de Finse piste is voorzien van een indrukwekkende led-lichtinstallatie van ongeveer 800 meter lang. 

Dimbare lichten
De vernieuwde lichtinstallatie op de voetbalterreinen beschikt over dimbare ledverlichting met voorgeprogrammeerde lichtniveaus, gericht op wedstrijden of trainingen. Opvallend is dat het lichtniveau van de nieuwe installatie, met een helderheid van 100 lux, beter is dan wat de voetbalbond vereist, namelijk 80 lux. De nieuwe verlichting is te bedienen via een app.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen