Kinderen voor gevel van nieuwbouw Gavertje Vier

Nieuwe websites voor De Droomballon & Gavertje Vier

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De stedelijke basisscholen De Droomballon in Nieuwkerken en Gavertje Vier in Belsele pakken beiden uit met een splinternieuwe website. De websites zijn sterk visueel opgebouwd, met mooie paginabrede foto’s die het leven in de school prachtig in beeld brengen. Ideaal in deze periode met coronamaatregelen, nu ouders hun kinderen moeten inschrijven, maar de school zelf niet mogen bezoeken.
Social media sharing

Gericht op ouders en nieuwe ouders 

De websites www.droomballon.be en www.gavertjevier.be zijn samen ontwikkeld, en hebben dezelfde herkenbare opbouw en hoofdcategorieën. Ze focussen op de informatie die ouders van schoolgaande kinderen nodig hebben over de dagdagelijkse praktische werking én de informatie die nieuwe ouders nodig hebben om een goede schoolkeuze te maken. 

Informatie & inschrijven

De informatie is gebundeld rond drie grote thema's: 'Onze school', 'Onze klassen' en 'Praktisch'.  Extra aandacht werd ook besteed aan het luik 'Inschrijven' op de websites. Via een simpele muisklik vinden ouders de weg naar het aanmeldplatform van de stad Sint-Niklaas. Zeker in deze uitzonderlijke periode met coronamaatregelen, waardoor ouders geen scholen kunnen bezoeken, is het voor hen belangrijk om vlot de weg te vinden naar een goede school voor hun peuter. 

Op zoek naar een school voor je kind?

Je vindt alle informatie voor een goede schoolkeuze op de website 'Naar school in Sint-Niklaas'.

 
De nieuwe websites van Gavertje Vier en De Droomballon kan je via onderstaande knoppen bekijken. 
 
Startpagina van De Droomballon
Startpagina van Gavertje Vier
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen