Inrit Stationsstraat vanaf de Grote Markt

Nutswerken Grote Markt kruisen Stationsstraat van dinsdag 21 maart tot en met vrijdag 24 maart

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De sleuf van de aannemer van de nutswerken kruist de Stationsstraat vanaf dinsdag 21 maart. Op dinsdag 21 maart in de namiddag en op woensdag 22 maart kan er niet door de Stationsstraat gereden worden komende vanaf de Grote Markt. De Stationsstraat blijft bereikbaar voor voetgangers en fietsers. Langs de Dr. Verdurmenstraat en de Regentiestraat is deel van de Stationsstraat tussen de Dr. Verdurmenstraat en het Stationsplein wel bereikbaar.

Social media sharing

Op donderdag 23 maart en vrijdag 24 maart wordt de straat hersteld en voorziet de aannemer rijplaten buiten de werkuren. Op vrijdag 24 maart aan het einde van de werkdag ten laatste is de kruising van de Stationsstraat afgewerkt.

Opgelet! De duur van de werken is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden, en kan mogelijk uitlopen.

▶ ▶ Meer uitgebreide informatie over de werken en verkeerssituatie leest u op sint-niklaas.be/grotemarkt

▶ ▶ Wilt u alle updates over de verkeerssituatie tijdens het project Grote Markt rechtstreeks ontvangen in uw mailbox? Abonneer u dan op de digitale nieuwsbrief verkeersinfo via www.sint-niklaas.be/verkeersinfo.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen