Kokkelbeekstraat

Nutswerken Grote Markt: start fase Kokkelbeekstraat op maandag 10 oktober

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op maandag 10 oktober verplaatsen de nutswerken van de Grote Markt zich van zone Houtbriel naar zone Kokkelbeekstraat. De nutswerken in deze zone worden in 3 delen aangepakt.
Social media sharing

In fase 2A, op maandag 10 oktober, is het kruispunt van de Kokkelbeekstraat met de Monseigneur Stillemansstraat de hele dag volledig afgesloten. Het eerste deel van de Kokkelbeekstraat is bereikbaar via de Grote Markt/Parklaan.

In fase 2B, vermoedelijk vanaf dinsdag 11 oktober, voor 5 werkdagen, wordt er gewerkt in de Kokkelbeekstraat tussen de Monseigneur Stillemansstraat en de Kongostraat. Beide kruispunten blijven open. Het eerste deel van de
Kokkelbeekstraat is bereikbaar via de Grote Markt/Parklaan. Wegrijden kan via de Monseigneur Stillemansstraat. De rijrichting in de Kongostraat wordt tijdelijk omgedraaid.

In fase 2C, vermoedelijk vanaf dinsdag 18 oktober, voor 7 werkdagen, werkt de aannemer tussen de Grote Markt/Parklaan en het kruispunt met de Monseigneur Stillemansstraat. Dit deel van de straat is dan niet toegankelijk voor  gemotoriseerd verkeer. De handelszaken in het eerste deel van de Kokkelbeekstraat zijn bereikbaar via een doorsteek naar het Hendrik Heymanplein. Het deel van de Kokkelbeekstraat voorbij de Monseigneur Stillemansstraat, de Knaptandstraat en Tereken zijn bereikbaar via het Hendrik Heymanplein en de Monseigneur Stillemansstraat. De Kongostraat is dan bereikbaar via Monseigneur Stillemansstraat en Kokkelbeekstraat. De Hoveniersstraat wordt tijdelijk dubbele rijrichting.

De timing van deze deelfases kunnen mogelijks nog wijzigen bij onvoorziene omstandigheden.

Proefsleuven
De aannemer zal op voorhand al enkele proefsleuven graven in de Kokkelbeekstraat. Deze sleuven hebben geen gevolgen voor het verkeer in de Kokkelbeekstraat. 

Blijf op de hoogte

Via bewonersbrieven in de brievenbus informeren we de bewoners van de betrokken straten per fase over de uitvoering van de werken.

Wil je alle updates over de verkeerssituatie tijdens het project Grote Markt blijven ontvangen in jouw mailbox?

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen