vrouw aan computer

Onderbreking telefonie ziekenhuis op 8 en 9 september

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
In de nacht van 8 op 9 september, tussen 22.00 en 6.00 uur zal er in het AZ Nikolaas een update van de telefooncentrale doorgaan. Dit houdt in dat er op dat ogenblik geen in- en uitgaande telefonie mogelijk is op de campussen in Sint-Niklaas, Beveren, Temse, Hamme en Sint-Gillis-Waas. U kan uiteraard wel uw naasten bereiken via de mobiele telefoon. In het AZ Lokeren worden geen telefonieproblemen voorzien.
Social media sharing

Tussen 22.00 uur op woensdag 8 september en 6.00 uur donderdag 9 september zullen ook de algemene telefoonnummers van het ziekenhuis en de afdelingen/diensten niet bereikbaar zijn. Heeft u toch dringende vragen en kan u uw familielid niet via de eigen mobiele telefoon bereiken, dan is er een algemeen noodnummer beschikbaar: 03 765 10 09.

We willen er graag op wijzen dat dit enkel in geval van nood kan worden gebruikt.

Een apart noodnummer zal tevens worden voorzien voor (huis)artsen, net als een noodlijn spoedbalie voor de 100-centrale.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen