stadhuis

Ontdek onze nieuwe stadhuisvleugel tijdens de opendeurdagen!

In het weekend van 1 en 2 oktober kan iedereen een kijkje nemen in het nieuwe én het neogotische gedeelte van het stadhuis.
Social media sharing

Ontdek onze nieuwe stadhuisvleugel!

Dit opendeurweekend is het uitgelezen moment om kennis te maken met onze gebouwen en onze manier van werken.  Kom op zaterdag 1 en zondag 2 oktober langs tussen 10 en 17 uur!

Een grote blikvanger is de nieuwe vleugel met zijn klantvriendelijke stadswinkel, zwevende archiefblokken, interactief toeristisch infokantoor, receptiezaal met prachtig uitzicht over het marktplein, ... De diensten die in de nieuwe vleugel aan de slag gaan, zullen hun werking en projecten voorstellen in de betrokken kantoorruimtes. 

In het neogotische gedeelte van het stadhuis zullen stadsgidsen op diverse locaties voor toelichting zorgen. Muzikale omkadering en kinderanimatie maken er een interessante uitstap van voor het hele gezin.  

  • Een ballonplooier zorgt voor entertainment voor de kleinsten.
  • The Pontchartrain Jazzband speelt zaterdag om 12 uur, 14 uur en 16 uur.
  • Coverband Mong Chevrong staat op het podium op zondag tussen 12 en 16 uur.
  • Onze beiaardier zorgt voor sfeer op zondag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 15 uur.

Een uitgestippelde fietsroute verbindt op zondag 2 oktober het stadhuis met het techniekhuis. Voor Open Bedrijvendag kunnen bezoekers de werking daar ontdekken aan de hand van demo's en workshops. Nadien kan men terecht in de binnentuin van het techniekhuis voor een verfrissend drankje. 

Oh, kom maar eens kijken...

Sluiting loketten

Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 september zijn de loketten in het stadhuis gesloten, dit om een vlotte verhuis naar de nieuwe vleugel mogelijk te maken.  

De permanenties in de deelgemeenten blijven open! Voor zeer dringende vragen bel je naar 03 778 30 00.

Vanaf maandag 3 oktober kan je de loketten en stadswinkel terugvinden in de rechtervleugel van het stadhuis. 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen