I Am Eelco - Hide & Seek

Op pad langs meer dan veertig kleurrijke parels: stad brengt nieuwe street art-kaart uit

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Straatkunst ontdekken? Dat kan deze zomer volop in Sint-Niklaas. De vernieuwde street art-kaart is helemaal klaar, goed voor een kleurrijke trip langs meer dan veertig street art-kunstwerken in de stad. Wie meer info wil over al die straatkunst kan voortaan ook QR-codes aan elk werk scannen. Die leiden je naar achtergrondinfo, foto's en filmpjes van elk werk.
Social media sharing

Sint-Niklaas zette zich de voorbije jaren op de kaart met tientallen nieuwe street art-kunstwerken. Van de kleinere, kleurrijke nutskasten tot de metershoge muurschilderingen: er is zóveel verscheidenheid in straatkunst te ontdekken.

Op ontdekking

Een handig overzicht bieden van al die street art-parels, dat is de bedoeling van de street art-kaart. En die kaart is nu helemaal vernieuwd en geüpdatet, met alle recente muurschilderingen erbij. In handig formaat bovendien, dus makkelijk mee te nemen op de fiets of te voet. Want met deze street art-kaart kan je op ontdekkingstocht in de stad.

QR-codes

Wie meer info wil over al die straatkunst kan de QR-codes aan elk werk scannen. Elke QR-code brengt je naar een aparte webpagina op www.ontdeksintniklaas.be met achtergrondinfo, foto's en filmpjes van het werk.

Street art-projecten, in opdracht van de stad Sint-Niklaas, verlopen in samenwerking met Wham Office en met steun van de vaste externe partners ING Finanza Waas, Springvis Foundation en Van Hoecke NV.

De nieuwe streetartkaart is gratis verkrijgbaar in het toeristische infokantoor op de Grote Markt of online te downloaden

Info: www.ontdeksintniklaas.be

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen