Passtraat

Op woensdag 28 en donderdag 29 juni: asfalteringswerken in de Passtraat

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op woensdag 28 juni en donderdag 29 juni worden asfalteringswerken uitgevoerd in de Passtraat, tussen de Van Landeghemstraat en de Cauwerstraat. De huidige asfaltverharding is er in slechte staat en aan vervanging toe.
Social media sharing

Planning en fasering

Woensdag 28 juni: frezen
Tijdens het frezen verwijdert de aannemer de bovenste centimeters van de huidige asfaltlaag.
Geen doorgaand verkeer mogelijk, bestemmingsverkeer in veel gevallen mogelijk, behalve waar gewerkt wordt.

Donderdag 29 juni: asfalteren

De aannemer legt een nieuwe laag asfalt op de rijbaan.

Geen doorgang mogelijk tussen 6.30 en 20 uur. Er wordt voor de werken een emulsielaag aangebracht op de rijbaan: hier mag niet op gereden, gefietst of gewandeld worden (de vlekken op kleren of voertuigen zijn zeer moeilijk tot niet te verwijderen).       

Voertuigen moeten voor 6.30 uur verplaatst worden uit de straat/parking/garagebox. Pas na 20 uur (of de dag erna als de asfaltverharding onvoldoende afgekoeld is) is de straat terug toegankelijk.

Bij slecht weer worden de werken naar een latere datum verplaatst. Vuilnis mag op het normale tijdstip aangeboden worden voor afvalophaling.

Bereikbaarheid omliggende straten

De Van Landeghemstraat blijft bereikbaar via Passtraat (kant N70). Er wordt niet gewerkt in de De Cauwerstraat. Europark-Oost blijft bereikbaar via de normale routes (N70-Passtraat).Wij verontschuldigen ons voor de tijdelijke hinder en kijken samen met jullie uit naar een mooi vernieuwde straat.

Ga naar het overzicht van asfalteringswerken in de zomer van 2023

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen