Stad van morgen

OPROEP: denk mee na over de stad van morgen!

Met de opmaak van haar ruimtelijk beleidsplan kiest Sint-Niklaas voluit voor een groene, gezonde en levendige stad. Dat doen we door de open ruimte te beschermen. Door anders te bouwen. Door winkels, scholen en zorg op een boogscheut te voorzien. En met bomen, parken en water dicht bij jou in de buurt.
Social media sharing

De opmaak van het ruimtelijk beleidsplan zal drie jaar duren. In de loop van het proces voorzien we een aantal brede participatiemomenten waarop iedereen zijn ideeën en bedenkingen met ons kan delen. Daarnaast willen we met een aantal Sint-Niklazenaars dieper op een aantal thema’s ingaan.

  • Wil je graag meedenken over waar en hoe we best plaats voor winkels, scholen, bedrijven, groen, landbouw enz. voorzien?
  • Kan je goed luisteren en sta jij open voor nieuwe ideeën?
  • Vertegenwoordig jij een stem die we op gewone participatiemomenten niet vaak horen?

Stuur dan een mailtje vóór 1 februari 2022 naar ruimtelijkeplanning@sint-niklaas.be. Want ‘Samen maken we de stad van morgen’. De eerste inspiratiesessie vindt digitaal plaats op dinsdag 22 februari 2022 om 19 uur.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen