Overal op de eerste rij tijdens het ballonfestival

Overal op de eerste rij tijdens het ballonfestival: beleef de Vredefeesten live via onze gloednieuwe webcam!

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Het spektakel van het ballonfestival tijdens de Vredefeesten van op de eerste rij beleven? Dat kan ook online, via de webcam. Die is volledig vernieuwd en helemaal klaar voor de Vredefeesten!
Social media sharing

De stad heeft een splinternieuwe troef om bezoekers ook online een geweldige Vredefeesten-ervaring te bezorgen: een webcam die je rechtstreeks meeneemt naar het hart van het ballonfestival tijdens de Vredefeesten. Kun je er niet bij zijn op de Grote Markt, maar wil je toch niks missen van het ballonspektakel? Dan kan je toch de regisseur zijn van je eigen Vredefeesten-avontuur, door de prachtige beelden van de opstijgende ballonnen rechtstreeks naar jouw scherm te brengen. 

Klaar voor vele online bezoekers
De stad heeft een gloednieuw webcamsysteem geïnstalleerd, dat ook bij intens gebruik zoals tijdens de Vredefeesten overeind blijft. Bij de nieuwe webcam is er immers een rechtstreekse streaming naar een YouTube-kanaal dat ingebed wordt in de website van de stad. Dat zorgt ervoor dat de webcam beschikbaar blijft, ook als er héél veel online bezoekers op afstemmen. 

Het ballonfestival tijdens de Vredefeesten is wereldberoemd. Met onze webcam hoef je geen enkel moment te missen. Zie hoe de ballons worden opgeblazen, bewonder hun prachtige vormen en volg de start van hun betoverende reis door de lucht via haarscherpe beelden. De Vredefeesten zijn nu ook online dichterbij dan ooit tevoren!  

🎈📷 De magie van het ballonfestival live vanuit je woonkamer beleven, kan via www.sint-niklaas.be/webcam.
👉 Krijg je geen beeld te zien? Aanvaard dan de cookies van de website. Meer info over hoe we omgaan met privacy vind je op onze privacypagina

Vredefeesten 2023
Overal op de eerste rij tijdens het ballonfestival
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen