Parkeren en Zorg

Parkeren en Zorg in Sint-Niklaas

Inwoners van Sint-Niklaas kunnen voortaan door middel van een 'Parkeren + Zorg’-sticker aangeven dat zorgverleners voor de duur van hun patiëntenbezoek voor hun garage of oprit mogen parkeren.
Social media sharing

Zorgverleners (dokters, verpleegkundigen, kinesisten ...) vinden niet altijd gemakkelijk een parkeerplaats dichtbij de woning van hun patiënt. Het stadsbestuur vraagt aan de bewoners om door middel van een sticker toelating te geven aan zorgverleners om voor hun private oprit en/of garage te parkeren gedurende het bezoek aan een patiënt.

De zorgverlener plaatst een 'meldingskaart zorgverlener' leesbaar voor de voorruit van zijn voertuig met daarop het adres waar hij aan het werk is. Enkel zorgverleners die beschikken over deze meldingskaart kunnen van het systeem gebruik maken. De meldingskaart zorgverlener is aan te vragen in het Politiehuis, Dalstraat 26, tel. 03 760 65 00.

De sticker ‘Parkeren + Zorg’ is gratis verkrijgbaar aan de infobalie van het stadhuis, in het welzijnshuis en in de deelgemeentehuizen en wordt op aanvraag ook verstuurd: tel. 03 778 30 00 en communicatie@sint-niklaas.be

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen