Station Sinaai

Parking aan station Sinaai tijdelijk niet bereikbaar met de wagen

Op maandag 3 augustus starten er wegeniswerken in de onmiddellijke omgeving van het station van Sinaai (op het Wijnveld, de Hooimanstraat en in de Stationswegel). Vanaf 31 augustus tot midden oktober is de parking van het station van Sinaai door deze werken niet bereikbaar met de auto.
Social media sharing

Er zijn in de nabije omgeving alternatieve parkeergelegenheden. Het station blijft steeds bereikbaar te voet en met de fiets.

 

De omgeving van het station wordt fietsvriendelijker gemaakt tijdens deze werken (omvormen van de Stationswegel/fietssnelweg F4 tot een fietsstraat). Een fietsstraat draagt bij tot het comfort en de gezondheid van de fietsers, doordat de auto achter de fietsers blijft. De inrichting van een fietsstraat geldt ook als een uitnodiging van het stadsbestuur aan de treinreizigers om wat vaker voor de fiets te kiezen als vervoermiddel naar het station, in plaats van de auto.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen