Middenstraatvlag

Ballonfoto's van inwoners straatbreed in de stadskern

Tot maandag 10 juni kunnen inwoners ballonfoto's van de Vredefeesten doorsturen naar het stadsbestuur. De 20 mooiste beelden zullen heel de zomer te zien zijn op grote vlaggen, straatbreed in de stadskern.
Social media sharing

De Vredefeesten zijn het driedaagse hoogtepunt van de zomerevenementen in de binnenstad en een uithangbord voor Sint-Niklaas. Om de promotie voor dit uniek stadsfestival dit jaar te versterken worden in de stadskern straatbreed 20 vlaggen opgehangen, van eind juli tot begin september. 

Het thema van deze 20 vlaggen zijn de ballonvluchten van op de Grote Markt tijdens de Vredefeesten. Daarvoor is het stadsbestuur op zoek naar mooie ballonbeelden. 

Inwoners (en andere bezoekers van de Vredefeesten) die een fraaie ballonfoto in hoge resolutie ter beschikking willen stellen, kunnen het beeld doorsturen via www.sint-niklaas.be/ballonfoto. Elke deelnemer kan maximaal drie zelf gemaakte foto's bezorgen.

Een jury selecteert de 20 mooiste beelden, die op de grote vlaggen zullen verschijnen. De makers krijgen midden september de grote vlag cadeau, samen met een fijne attentie.

Foto’s doorsturen kan tot uiterlijk maandag 10 juni 2019. 

Contact

Communicatie

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen