De Ronde van Vlaanderen in Sint-Niklaas

Beleef de Ronde van Vlaanderen als VIP

Op zondag 31 maart vindt de Ronde van Vlaanderen plaats. Als 'Dorp van de Ronde' biedt de stad Sint-Niklaas VIP-arrangementen aan. Voor wie er altijd van droomde om de koers eens een hele dag als VIP te beleven, is dit dé kans.
Social media sharing

Op Pasen vindt Vlaanderens Mooiste plaats, dé wielerhoogmis van het jaar. De koers passeert ook opnieuw in Sint-Niklaas, tussen 10.30 en 11 uur. Van hieruit zakken de renners in een strak tempo af naar de Vlaamse Ardennen. 

Als VIP naar de Ronde
Als 'Dorp van de Ronde' biedt de stad Sint-Niklaas inwoners de kans om de koers als VIP te beleven. Het is een unieke ervaring om de koers te volgen vanop de eerste rij, dicht bij de renners, in het hart van de Ronde in Oudenaarde. 
Met het VIP-arrangement zit je een hele dag in de koers. Na de passage van de Ronde in Sint-Niklaas stap je de bus op en word je rechtstreeks naar de VIP-ruimte in Oudenaarde gebracht, en 's avonds weer terug. Een bijzondere ervaring om het wielerfeest eens op deze manier te beleven.

► Meer info en tickets: www.ontdeksintniklaas.be/ronde-van-vlaanderen

Is generated
De Ronde van Vlaanderen in Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen