Bal

Buurtwerking Elisabethwijk presenteert “Bal Cirqu l’air”, feesten onder zeil voor jong en oud

De voorbije 5 jaar organiseerde de buurtwerking van de Elisabethwijk ‘Ciné Leopold’, een openluchtfilmfestival op het Prins Leopoldplein op de eerste vier zaterdagen van augustus.

Dit jaar pakken we op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september uit met een nieuw initiatief: ‘Bal Cirqu l’air’, een feestweekend ‘met circus, muziek, dans en lekker eten en drinken’ voor jong en oud in
en om een feesttent op het Prins Leopoldplein.
Voor het programma van dit feestweekend is zo veel mogelijk rekening gehouden met de suggesties die buurtbewoners vorige zomer in onze ideeënbus staken.
Social media sharing

“Bal Cirqu l’air”, feesten onder zeil voor jong en oud (zaterdag 31/08 en zondag 01/09)

ZATERDAG 31 AUGUSTUS begint om 14 uur met een KINDERNAMIDDAG IN CIRCUSSFEER.

Onder leiding van  ‘CIRCUS PUNT’, een circusschool in de wijk, kunnen de kinderen leren jongleren, fietsen op één wiel, nieuwe kunstjes oefenen met de diabolo, een menselijke piramide maken en zo veel meer.

En ‘COIFFURE CONFITUUR’ bezorgt de kinderen, en ook wel de mama’s en papa’s, een allergekst kapsel. Om 17 uur volgt een fantastische apotheose van de kindernamiddag met goochelaar ARMANDO ROS: ‘het onmogelijke blijkt mogelijk te zijn!’

 Het avondprogramma start om 17.20 uur met een dj en het eerste optreden van RONNY LEE. Ronny brengt ons in vervoering met een geweldige show: ‘het Vlaamse lied kent geen geheimen voor hem!’

Om 18.30 uur openen de eetstandjes in openlucht. Op deze ‘VOLXKEUKEN OUTDOOR’ hebben de buurtbewoners keuze uit 4 verschillende bijzondere gerechten.

Van 19 tot 19.45 uur volgt het tweede optreden van RONNY LEE, onmiddellijk gevolgd door een tweede act van goochelaar, mentalist en boeienkoning ARMANDO ROS.

Vanaf 20 uur volgt het BAL POPULAIRE. Dj’s nemen de tent over en draaien tot 01 uur classics van de laatste decennia.

 ZONDAG 1 SEPTEMBER is er een barbecue voor de buurtbewoners van de Elisabethwijk (uitverkocht).

Op 14 uur start het optreden van covergroep ‘MONG CHEVRONG’ met nummers van o.a. Bryan Ferry, Dolly Parton, Soft Cell, The Stray Cats, Neil Young, Ike and Tina Turner … iedereen welkom op ons zomerterras.

Afsluiten doen we om 18 uur.

Meer info:

Siri Van Hove, buurtwerker

E siri.vanhove@sint-niklaas.be

T 0485/55.49.83

W www.balcirqulair.be

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen