Cambio breidt het aanbod in Sint-Niklaas uit

Cambio en stad breiden aanbod uit: altijd een deelwagen in de buurt

Autodeelaanbieder Cambio breidt in Sint-Niklaas het aanbod fors uit, zowel in de binnenstad als in de deelgemeenten.
Social media sharing

In 2011 nam Cambio een vliegende start in Sint-Niklaas met meteen enkele tientallen gebruikers. Nu wordt dat autodeelaanbod van Cambio verder uitgebreid in de binnenstad. Daarnaast geven de stad en Cambio ook het startschot voor de lancering van het autodeelsysteem in Belsele, Nieuwkerken en Sinaai. Zo heeft elke Sint-Niklazenaar een deelwagen in de buurt.
Vanaf vandaag zijn er maar liefst 25 cambio-wagens, verspreid over 14 standplaatsen beschikbaar. Je kan bovendien kiezen uit verschillende modellen: van kleine stadswagen, over een break, tot een kleine bestelwagen of een zevenzitter. Op het Schouwburgplein vind je trouwens een elektrische cambio-wagen.

Cambio breidt het aanbod in Sint-Niklaas uit

Centrum:

Azalealaan: 2 
‘t Bau-huis: 1
Castrohof: 2 
Clementwijk
(bezoekersparking Kopenhagenplein): 1 
Colruyt (Nijverheidsstraat): 1
Kroonmolenplein: 2
Schouwburgplein: 2
Station: 3
Tereken: 2
Westerplein: 1
Zwijgershoek: 2

Cambio breidt het aanbod in Sint-Niklaas uit

► Belsele:

Belseledorp: 2 wagens 

Cambio breidt het aanbod in Sint-Niklaas uit

► Nieuwkerken:

Ten Bos: 2 wagens 

Cambio breidt het aanbod in Sint-Niklaas uit

► Sinaai:

Dries: 2 wagens 

Besparen
Een eigen auto kost geld, ook als hij stilstaat. Met een deelwagen betaal je enkel voor je auto als je die nodig hebt. Rij je minder dan 11.000 km per jaar? Dan bespaar je al gauw honderden tot duizenden euro’s per jaar. Want Cambio zorgt voor onderhoud, herstellingen, wasbeurten, keuring en de verzekering.

Infomomenten
De stad zet al meer dan tien jaar in op autodelen, met verschillende partners. Om het aanbod te leren kennen, zijn er binnenkort infomomenten voor inwoners over Cambio: in Belsele op dinsdag 3 oktober in De Klavers, in Sinaai op donderdag 5 oktober in het gemeentehuis en in Nieuwkerken op maandag 9 oktober in De Droomballon, telkens om 19.30 uur. Inschrijven kan op www.cambio.be/sint-niklaas, gratis en vrijblijvend.

Cambio proberen?
Met de kortingscode sintniklaasdeelt23 kan je tot eind januari 2024 genieten van gratis instap (= 35 EUR korting) bij je inschrijving bij cambio. De korting wordt automatisch gegeven bij inschrijving aan iedereen die woont in Sint-Niklaas en deelgemeenten.

Andere partners
Deel je liever met een andere aanbieder? Je vindt ook 2 elektrische deelwagens van Autopartners Share, 3 deelwagens van Stapp.in terug in het stadscentrum.
Wil je een eigen auto delen met je buurt? Kom dan naar de infoavond over particulier autodelen van Dégage op maandag 25 september om 19.30 uur bij Avansa Waas-en-Dender in de Rode Kruisstraat 25. Of sluit je aan bij Cozywheels.

Meer info: www.sint-niklaas.be/autodelen. Je vindt er bovendien een kaartje met alle locaties, en de nieuwe autodeelbrochure terug.

Cambio breidt het aanbod in Sint-Niklaas uit
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen