Cultuurcentrum Sint-Niklaas

Cultuurcentrum Sint-Niklaas stelt voor: het nieuwe culturele seizoen 20-21 (eindelijk daar!)

Na een lastige lente waarbij corona ons dwong om maar liefst 29 voorstellingen te annuleren, zijn we dan ook bijzonder verheugd om - net voor de zomer - het nieuwe seizoen 20-21 aan ons publiek te kunnen voorstellen.
Social media sharing

Onze klanten kregen de keuze om hun tickets – meer dan 4.800 in totaal - van de afgelaste voorstellingen te doneren aan de gezelschappen of te laten terugbetalen. 80% vroeg daarbij om een terugbetaling en 20% doneerde de tickets.
Bovenop deze donaties van onze klanten doet het cultuurcentrum nog een extra compensatie naar de getroffen gezelschappen. Ook al zijn we hierin vrij uniek in Vlaanderen, deze blijk van solidariteit is voor ons een noodzakelijk gegeven om de sector mee te ondersteunen.

Vanaf donderdag 25 juni lees je het volledige programma (*) op www.ccsint-niklaas.be.
Op zaterdag 29 augustus start om 9 uur onze ticketverkoop.

Hou ondertussen het hoofd koel, het hart warm en heel graag tot snel!
Team CC Sint-Niklaas

(*) Voorlopig wordt er (nog) geen brochure gedrukt, omdat we eventuele nieuwe maatregelen voor onze sector nog even willen afwachten. We gaan op dit moment daarom enkel online.
Maar we volgen uiteraard alle richtlijnen nauwgezet op om ons publiek een aangename én veilige beleving te garanderen van het nieuwe seizoen  (programma onder voorbehoud.)

 

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen