Dichters in...

Dichters thuis in Puivelde

Dichters in huiselijke en intieme kring, poëzieliefhebbers langs trage wegen: dat is het gesmaakte recept van 'Dichters Thuis in Puivelde', dit jaar op donderdag 30 mei om 14 uur.
Social media sharing

Voor de vijfde maal reeds sluit het cultuurcentrum Sint-Niklaas, in nauwe samenwerking met de Bib en auteur Frank Pollet, de zondagse poëzielezingen af met een landelijk coda. Puivelde, het kleine gehucht van de deelgemeente Belsele, vormt het ideale decor voor een namiddag waarop dichters de hoofdtoon voeren. Huiskamers worden salons, dichters worden even huisgenoten, vrienden van de poëzie worden één en al oor. 5 dichters, 5 woonkamers en een dichterlijke en muzikale apotheose in de parochiekerk, dat is 'Dichters Thuis in Puivelde'.

Het programma is ook voor deze editie opnieuw veelzijdig en kwalitatief: Geert De Kockere, Frank Pollet, Joke Van Leeuwen, Peter Verhelst en Tania Verhelst zijn de dichters die hun opwachting maken in een landelijke woonkamer. Astrid en Jana Arns, muzikaal bijgestaan door Joris Vanvinckenroye, staan garant voor een apotheose in de parochiekerk. De namiddag wordt afgesloten met een receptie.

 Voor meer informatie en inschrijven kan u terecht op de website van CC Sint-Niklaas: www.ccsint-niklaas.be of via het nummer 03 778 33 66.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen