Dichters Thuis in Puivelde

Dichters Thuis in Puivelde op zondag 21 mei

Dichters (op den) buiten! Voor de zevende keer al vormt Puivelde het ideale decor voor landelijk en dichterlijk genot. Tuinen die een namiddag lang transformeren in literaire salons, vrienden van de poëzie die zich vlijen in het gras, vijf dichters die ontroeren met hun werk en een poëtisch en muzikaal slotakkoord in de parochiekerk: dat is 'Dichters Thuis in Puivelde', op zondag 21 mei.
Social media sharing

Het bijna ontroerend mooie Puivelde, het gehucht bij deelgemeente Belsele, vormt op zondag 21 mei opnieuw het decor voor een namiddag waarop vijf dichters de hoofdrol spelen. In vijf tuinen in het dorp lezen zij voor. Dichters van dienst dit jaar zijn Lies Van Gasse, Alain Delmotte, Paul Rigolle, Herlinda Vekemans en Femke Vindevogel. Daarna is er een dichterlijke en muzikale apotheose in de parochiekerk met Ingmar Heytze en singer-songwriter Pauwel. 

Dichters Thuis in Puivelde is een organisatie van auteur Frank Pollet, de Bib en CC Sint-Niklaas. Met medewerking van Cultuurtuin WAAS.

Info en tickets: www.ccsint-niklaas.be // 03 778 33 66

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen