Sint in de piste

Donderdagse marktactie met gratis tickets voor Sint in de Piste

Bezoekers van de donderdagse markt maken kans op één van de gratis tickets voor Sint in de Piste. Het enige wat ze moeten doen is stempels verzamelen bij de marktkramers op 31 oktober en 7 en 14 november.
Social media sharing

Sint in de Piste bestaat 25 jaar! En dat wordt gevierd in stijl, met circusacts op wereldniveau in één van de grootste circustenten van Europa. Natuurlijk zijn Sinterklaas en zijn vele Zwarte Pieten ook weer van de partij.

Tijdens de marktacties van 31 oktober en 7 en 14 november maken bezoekers kans op gratis tickets voor dit spektakel. Voor elke aankoop van 5 EUR krijgt men een stempel op de actiekaart. Met 4 stempels heb je een volle kaart. Ingevulde kaarten worden verzameld in de wedstrijddoos aan de infobalie van het stadhuis. Op donderdag 14 november gaat de verzamelbox onherroepelijk dicht. Een onschuldige hand haalt 275 winnaars uit de doos, die elk twee kaarten winnen voor een voorstelling van Sint in de Piste. Winnaars worden persoonlijk verwittigd om de kaarten af te halen bij de communicatiedienst van het stadhuis.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen