Gids vol belevenissen

Drie vernieuwde publicaties zetten toeristische troeven van Sint-Niklaas in de kijker

De start van het nieuwe jaar gaat opnieuw gepaard met de uitgave van drie vernieuwde toeristische folders. In 2020 kunnen we genieten van de memorabele tentoonstelling van bloemsierkunstenaar Daniël Ost. Onze stadsgenoot ‘siert’ dan ook de nieuwe brochures. We vinden hem terug op de cover van 'Sint-Niklaas in groep - inspiratiebrochure 2020' en de toeristische folder voor individuele bezoekers 'Sint-Niklaas - gids vol belevenissen 2020'. Daarnaast wordt het horeca-aanbod voor groepsuitstappen gepromoot met de folder 'Samen tafelen in Sint-Niklaas – restaurants voor groepen 2020'.
Social media sharing

Deze drie publicaties worden de komende weken volop gepromoot op de verschillende toeristische beurzen in Vlaanderen. Zo vinden bezoekers vanuit Vlaanderen en ver daarbuiten de weg naar onze stad. De folders kregen een update met volledig geactualiseerde info en nieuw fotomateriaal. In elke  brochure vind je nieuwigheden ten opzichte van vorige edities. Activiteiten, bezienswaardigheden en evenementen ontmoeten elkaar in deze allesomvattende brochure.

In 2020 staan er weer grootse projecten op het programma. Met in april ‘De Passie’. Een evenement dat duizenden mensen naar de stad zal brengen. Een bruisende zomer oa. met de World Choir Games die dit jaar een tussenstop houden in Sint-Niklaas en het 40ste ambachtelijk weekend in augustus. In het najaar ontvangen we voor het eerst het amateurtoneelfestival ‘Het Landjuweel’. Verder vindt u ook een overzicht van leuke plekjes, musea, wandelingen en nieuwe logies terug in de folder.

In 2019 mocht de stad meer dan 350 groepen verwelkomen. Steeds meer vriendengroepen en families vinden de weg naar Sint-Niklaas. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen, werd het groepsaanbod verder uitgebreid. Met de komst van Release Tea kan je nu ook je eigen thee blenden in een echt Art Deco-pand. Verder opent ook een derde chocolatier zijn deuren voor publiek. Liever iets actiefs? Probeer dan de City-Foot-golf, het hilarische broertje van de reeds populaire City Golf.

De brochures worden ook dit jaar kosteloos verspreid op de promotie- en infostand op de verschillende toeristische beurzen en vakantiesalons, alle Sint-Niklase logies en uiteraard bij toerisme Sint-Niklaas, Grote Markt 45 te Sint-Niklaas en de overige Wase diensten voor toerisme. Het toeristisch infokantoor is van half september tot half mei iedere weekdag open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur. 

Alle brochures zijn ook digitaal raadpleegbaar op de toeristische website ontdeksintniklaas.be, waar je vanaf dit jaar ook digitaal groepsbezoeken kan aanvragen.

U vindt de link naar de 'Gids vol belevenissen' onderaan deze webpagina.

 

Meer info en gratis exemplaren: Toerisme Sint-Niklaas - Grote Markt 45 - 9100 Sint-Niklaas - tel. 03 778 35 00 - toerisme@sint-niklaas.be 

 

 

 

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen