portret twee heren

DUO for a JOB in het Waasland? ’t WERKT! Word nu mentor!

Sint-Niklaas, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Temse en Waasmunster gaan samenwerken om met Oost-Vlaamse steun jongeren met een migratieachtergrond naar werk te begeleiden. De naam van het project is '’t WERKT!' Hoe zorgen we ervoor dat het werkt? Door de werkzoekende jongere een duo te laten vormen met een persoonlijke mentor met jarenlange werkervaring.
Social media sharing

Voor dit project werken we samen met de vzw DUO for a JOB. Zij hebben een jarenlange ervaring met deze manier van werken. Maar daarnaast hebben we ook de Sint-Niklazenaar nodig!

Ben jij ouder dan 50 en heb jij zin en tijd om met jouw ervaring en kennis jongeren te helpen? Word dan mentor door je in te schrijven voor de eerstvolgende infosessie voor mentoren via www.duoforajob.be/nl/word-mentor. (Kies ‘afdeling Gent’.)

Om vrijwillige mentor te worden:

  • ben je 50-plusser,
  • ben je 2 tot 3 uur per week beschikbaar gedurende 6 maanden,
  • heb je werkervaring (maar er is geen coachingservaring vereist).

Met dit project kan de jongere beroep doen op de ervaring en steun van de mentor, kan zijn/haar kennis van het Nederlands bijgeschaafd worden en wordt zijn/haar netwerk vergroot. Maar ook voor de mentor is het een verrijkende ervaring. De mentor kan zich maatschappelijk engageren, waardevolle ervaring doorgeven en werken aan een nieuw sociaal netwerk.

Hopelijk word jij onze nieuwe mentor en maak je samen met ons van dit project een succes. Want geloof ons: ’t WERKT!

Nog vragen? Mail oostvlaanderen@duoforajob.be of tuur.frencken@sint-niklaas.be, bel naar 09 278 29 28 of naar 0471 22 17 77 of ga naar de website www.duoforajob.be.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen