Adamo

Geannuleerd: Benefietconcert met Salvator Adamo ter ere van 40ste verjaardag Special Olympics Belgium

Special Olympics Belgium (SOB), de Olympische organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking, blaast dit jaar 40 kaarsen uit. Om dit te vieren organiseert de vzw een benefietconcert ten voordele van haar atleten op donderdag 30 mei op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Niemand minder dan Salvatore Adamo zal ter gelegenheid van deze speciale verjaardag een openluchtconcert geven op de grootste markt van het land.
Social media sharing

Concert geannuleerd

Dit concert werd helaas afgelast, wegens stembandproblemen bij Adamo. Iedereen die een ticket kocht, krijgt zijn geld gewoon terug.

De datum van het unieke openluchtconcert is nauwkeurig gekozen want van 29 mei tot en met 1 juni vindt de 37ste editie van de Nationale Spelen plaats in Sint-Niklaas en Beveren. Meer dan 3400 atleten strijden dan om hun persoonlijke records te verbreken in 20 verschillende sportdisciplines. Naast sport is er ook plaats voor entertainment en ontspanning voor iedereen. Inclusie is namelijk een belangrijke doelstelling van de vzw.

De legendarische Belgisch-Italiaanse zanger Salvatore Adamo was er meteen voor te vinden om Special Olympics Belgium door middel van een benefietconcert te steunen. “Ik bewonder hun doorzettingskracht, hun immer positieve houding en hun ontwapenend effect op de mensen.”, vertelt Adamo die duidelijk een hart voor de atleten heeft.

Praktische informatie:
Afspraak op donderdag 30 mei om 20.30 uur (deuren vanaf 18.30 uur) op de Grote Markt in Sint-Niklaas. Tickets zijn beschikbaar via ticketmaster in verschillende prijsklassen gaande van 25 EUR tot VIP-tickets aan 150  EUR. De VIP formule geeft recht op een Meet & Greet met Salvatore Adamo. De opbrengsten zijn ten voordele van de atleten van Special Olympics Belgium en het realiseren van hun Olympische droom.

Voor accreditaties, meer informatie en interviewaanvragen, gelieve contact op te nemen met:
Wavemakers PR & Communications, Astrid De Paep, astrid@wavemakers.eu,  +32 (0)476 58 02 74

De officiële hashtags zijn: #SpecialOlympicsBelgium2019, #CharityConcertAdamo en #SintNiklaasBeveren.

Blijf op de hoogte via www.facebook.com/SpecialOlympicsBelgium

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen