Tim Polfliet - o wonder klein wonder

Grafiekbiënnale 2019 - O wonder, klein wonder door Tim Polfliet

‘O wonder, klein wonder’ is een tentoonstelling voor kinderen en iedereen die ooit kind is geweest. Je maakt kennis met werk van illustratoren en beeldend kunstenaars.

Social media sharing

O Wonder, klein Wonder

 Het luik ‘O wonder’ toont grafiek als techniek voor illustraties: een houten plaat, een kartonnen sjabloon, de inkt, de drukpers, de eerste afdruk. De verwondering is van het gezicht te lezen als een kind voor het eerst een prent afdrukt. Het onderdeel ‘Klein wonder’ belicht illustraties, objecten en films die baden in een sfeer van bevreemding en verwondering.

Tijdens de tentoonstelling wordt een grafiekatelier ingericht. Vakmensen zullen workshops geven rond grafische technieken. Illustratoren komen vertellen hoe zij hun techniek gebruiken om een werk te maken.

14-04 > 23-06
Tentoonstelling door Tim Polfliet
dinsdag - vrijdag 13.30 - 17 uur
zaterdag 13 uur
zondag 11 - 17 uur
 

Agenda

zondag 14 april

11.30 uur: Officiële opening van de tentoonstelling - receptie en rondgang

14 tot 17 uur: Ga op ontdekking in het rijke en gevarieerde aanbod in de tentoonstellingen en loop misschien uw favoriete illustrator tegen het lijf.

Ben je er graag bij?

Reserveer vóór 11 april via 03 778 34 50 (kantooruren) of mail naar reservatiemusea@sint-niklaas.be

Zaterdag en zondag 4 en 5 mei

Grafiekweekend ‘Drukdrukdruk’’

i.s.m. Kunstwerkt

Tijdens dit weekend kleeft er inkt aan je handen en kom je ogen te kort. ‘Drukdrukdruk’, dat is: prachtige prints, fascinerende persen, trage technieken en veel inspiratie.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen