Sinbad

Heropening Sinbad op woensdag 1 juli

Na de coronasluiting opent Sinbad op woensdag 1 juli opnieuw de deuren. Publiekzwemmen is mogelijk mits reservering.
Social media sharing

Voor de heropening gelden in het kader van de coronamaatregelen een aantal specifieke afspraken. Wie wil gaan zwemmen moet vooraf reserveren op balie.zwembad@sint-niklaas.be of tel. 03 778 38 00. Momenteel is het mogelijk te reserveren voor juli op vaste tijdsblokken, op alle weekdagen en op zaterdag- en zondagvoormiddag. De tijdsindeling voor augustus, waar nog meer ruimte is voor publiekzwemmen's avonds, volgt midden juli.

Aan de balie krijgen de zwemmers een bevestiging van inschrijving en een nummer van de toegewezen cabine en locker. Sinbad werkt in blokken van één uur. Een zwembeurt kan maximaal 45 minuten duren. Het aantal zwemmers is beperkt tot 40 personen per uur. Er is een gemarkeerde route, die gevolgd moet worden en waarbij zoveel mogelijk rechts gehouden wordt. In de zwembanen wordt het aantal zwemmers beperkt tot maximaal vier en moet ook zoveel mogelijk rechts worden gehouden. Betaling is enkel mogelijk via bancontact. De zwemmers kunnen enkel douchen vóór het zwemmen.

Alle afspraken zijn te vinden op http://sinbad.sint-niklaas.be

Bereid je bezoek aan Sinbad goed voor en geniet terug van je zwempartij.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen