beeldje Frans Wuytack

Iedereen welkom op de 15de Avond van de Cultuurprijs Sint-Niklaas

Op woensdag 13 februari om 20 uur worden er in de stadsschouwburg opnieuw een aantal culturele organisaties en persoonlijkheden gelauwerd voor hun verdiensten of opmerkelijke prestaties tijdens het afgelopen kalenderjaar (2018).
Social media sharing

Kom live kijken en luisteren wie er, uit een longlist van 20 voordrachten, gekozen werd tot het cultureel evenement, de culturele persoonlijkheid en de culturele vereniging van het jaar.   De drie winnaars ontvangen elk een professioneel portret door Paul De Malsche.  De laureaat van de Cultuurprijs 2018 ontvangt daar bovenop het beeldje ENIGMA van Frans Wuytack.

Bernard Foubert zorgt voor de muzikale omkadering met maar liefst acht Sint-Niklase koren en dus meer dan 150 zanger en zangeressen op het podium:
Mozaïek en Jong-Mozaïek, Koritsia/Gynaika, Sint-Gregorius, Voix-là, Fine-Tuned, Fiori Musicale en Fenice).
De presentatie is in handen van Annelies De Wolf.

Gratis kaarten (zo lang de voorraad strekt) te verkrijgen aan de balie van de Stadsschouwburg (Paul Snoekstraat 1): dinsdag tot vrijdag van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur en op de dienst toerisme (Grote Markt 45): maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur

Meer info: 03 778 33 30 of cultuur@sint-niklaas.be

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen