Grote Wafelenbak

Iedereen welkom op Grote Wafelenbak aan de bib

Komende vrijdag 30 december organiseert de stad de 'Grote Wafelenbak' aan de bib op het Hendrik Heymanplein. Er zijn gratis wafels voor alle inwoners tussen 14 en 17 uur.
Social media sharing

Vrijdag is het precies honderd jaar geleden dat striptekenaar Marc Sleen, ereburger van onze stad, werd geboren. Nero zag dan weer precies 75 jaar geleden het levenslicht. Dat is in Sint-Niklaas het hele jaar door uitgebreid gevierd en herdacht met een hele reeks bijzondere activiteiten. 
In de strips van Nero wordt het verhaal telkens afgesloten met een wafelenbak. Sint-Niklaas sluit het Marc Sleenjaar 2022 ook feestelijk en in stijl af met de 'Grote Wafelenbak'. 

Komende vrijdag 30 december zijn er gratis wafels voor alle inwoners aan de bib op het Heymanplein. Koffie, warme chocomelk en andere drankjes zijn verkrijgbaar aan heel democratische prijzen. De Grote Wafelenbak vindt plaats van 14 tot 17 uur. 

Grote Wafelenbak
Grote Wafelenbak
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen