bau-huis

Infobrochure vaccinatie van Sint-Niklaas en Temse in 't Bau-huis

De gemeentebesturen van Sint-Niklaas en Temse hebben alle praktische, actuele informatie over de COVID-19-vaccinatie gebundeld in een infobrochure die vanaf 8 maart bus-aan-bus wordt bedeeld door de post.
Social media sharing

In de loop van maart gaan de vaccinaties tegen het coronavirus van start voor de brede bevolking. Voor de inwoners van Sint-Niklaas en Temse gebeurt dat in ’t Bau-huis in Sint-Niklaas. Deze stedelijke beurs- en evenementenhal achter het station werd in sneltempo startklaar gemaakt om de 85.000 inwoners, die ouder zijn dan 18 jaar, uit beide gemeenten te ontvangen.

Sint-Niklaas en Temse werken nauw samen rond heel de organisatie van het vaccinatiecentrum en rond de communicatie. Er wordt ook een gezamenlijke informatiebrochure uitgegeven.

De publicatie geeft detailinfo over de vaccinatie-uitnodiging, de bereikbaarheid  en toegankelijkheid van 't Bau-huis, de handelingen in het vaccinatiecentrum, de infolijnen en ondersteunende dienstverlening en de hulp voor bewoners die niet zelfstandig naar het vaccinatiecentrum kunnen komen.

De beide burgemeesters beklemtonen nogmaals dat het van levensbelang is dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren.

Bijkomende exemplaren van de informatiebrochure kunnen gratis aangevraagd worden via communicatie@sint-niklaas.be of tel. 03 778 30 00.

Alle info staat ook online op www.vaccinatiebauhuis.be.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen