Kinderstadsdichter Aya ontroert Sinterklaas

Kinderstadsdichter Aya ontroert Sinterklaas met poëtische verrassing

De Sint-Niklase kinderstadsdichter Aya Vanvinckenroye heeft Sinterklaas een heel mooie poëtische verrassing bezorgd. In het Huis van de Sint droeg ze haar gedicht 'Recept voor Sinterklaas' voor.
Social media sharing

Sinds juni is Aya kinderstadsdichter van Sint-Niklaas. Net zoals bij haar voorgangers staat de Sinterklaasperiode met stip aangeduid in haar agenda. Als kinderstadsdichter brengt ze op poëtische wijze hulde aan haar stad, tijdens feestelijke momenten als de Vredefeesten, de opening van het Huis van de Sint of de Gedichtendag. 

In het Huis van de Sint las Aya het voorbije weekend haar gedicht 'Recept voor Sinterklaas' voor. Een bijzonder ontroerend moment voor Sinterklaas, die heel erg houdt van de poëtische verrassingen van de kinderstadsdichters in zijn thuisstad. En met ook de liedjes van kinderkoor Mozaïek erbij kreeg de Sint helemaal een krop in de keel. 

Het Sinterklaasgedicht van Aya is mooi vormgegeven door Tim Polfliet en heeft een prominente plek gekregen in het Huis van de Sint, net als alle vorige Sinterklaasgedichten. Het is ook gedrukt op postkaarten die worden meegegeven aan alle bezoekers van het Huis van de Sint en van Sint in de Piste. 

Info: www.stadvandesint.be 

Het Sinterklaasgedicht van de kinderstadsdichter
Het Sinterklaasgedicht van de kinderstadsdichter
Het Sinterklaasgedicht van de kinderstadsdichter
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen