Muziekkroegentocht

Muziekkroegentocht vrijdag 20 maart 2020

Na 26 edities mag het wel al een traditie genoemd worden: op vrijdag 20 maart kan je in hartje Sint-Niklaas opnieuw terecht voor een muzikale kroegentocht. Je kan die avond tal van horecazaken een optreden meepikken en dit nog steeds helemaal gratis! De 27e editie van de Muziekkroegentocht leidt je langs 16 lokale horecazaken in de stadskern van Sint-Niklaas, waarbij bands in diverse genres zorgen voor een onvergetelijke avond.
Social media sharing

De optredens starten tussen 18 en 23 uur, waarbij je zelf van de ene zaak naar de andere kan afzakken om de concerten die jou op het lijf geschreven zijn mee te pikken. Van jazz naar hiphop tot een vleugje rock, er is voor ieder wat wils. 

Net als voorbije jaren zorgen we via een samenwerking met verschillende taxibedrijven dat iedereen weer veilig thuis geraakt aan een voordelig tarief.

Meer info over het programma vind je in de brochures van de Muziekkroegentocht (te vinden in de deelnemende horecazaken), via facebook/muziekkroegentocht Sint-Niklaas en op onderstaande link. 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen