Papier

Na de storm: heel de dag opruimwerk voor de stadsdiensten en oproep over aanbieden afval tijdens komende winderige dagen

Vanmorgen waren de wijkploegen aan de slag om zoveel mogelijk takken en zwerfvuil op te ruimen, na de storm van zondag. Ook takken van bomen op privédomein, die de openbare veiligheid in het gedrang brengen, worden meegenomen. De flexploegen zijn ingezet voor het grotere opruimwerk, zoals omgevallen bomen en afgebroken takken in verschillende straten en op pleinen (onder meer Leestraat, Kernemelkstraat, Parklaan, het stadspark, Eikenlaan, Beeldstraat, …).
Social media sharing

Er rijdt ook een vliegende ploeg rond in de wijk waar vandaag PMD wordt opgehaald (onder meer in de stadskern) om de weggewaaide en/of opengescheurde zakken op te kuisen. De veegwagens worden de komende dagen extra ingezet om de straten proper te maken.

Nog heel de week voorspelt het KMI felle rukwinden. Heel de week zijn er ook ophalingen van PMD en papier en karton. Het stadsbestuur vraagt om papier en karton goed samen te binden en de PMD-zak goed dicht te stroppen. Het is ook best om het afval zo laat mogelijk buiten te zetten.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen