PARADE bij d'Academie Beeld

PARADE bij d'Academie Beeld: leerlingen Atelier In.Zicht stellen tentoon

Nog tot zondag 2 april exposeren de leerlingen van de opleiding Atelier In.Zicht in de Vierkante Zaal.
Social media sharing

Onder de noemer 'PARADE' is het deze keer aan het Atelier In.Zicht om naar buiten te treden. Bij PARADE houden telkens één of meerdere ateliers van d'Academie Beeld als het ware een 'parade' in de Vierkante Zaal, in de vorm van een expo, zodat bezoekers of geïnteresseerden een mooi beeld krijgen van die specifieke artistieke opleiding. d'Academie Beeld organiseert één keer per jaar zo'n PARADE. 

Deze keer is het dus aan het Atelier In.Zicht. Die opleiding richt zich vooral naar leerlingen die heel gedreven zijn door hun werk, maar er nog niet helemaal aan toe zijn om zich terug te trekken in een eigen atelier. Ze krijgen geen opdrachten: hun eigen werk is het vertrekpunt. Het Atelier In.Zicht staat open voor iedereen met een passie voor de eigen zoektocht, met een open blik naar andere disciplines en met een interesse voor de hedendaagse kunstwereld. 

Het toonmoment van Atelier In.Zicht is gestart op woensdag 22 maart en loopt nog tot zondag 2 april. De vernissage vindt plaats op vrijdag 25 maart om 16 uur. 
De expo is te bezichtigen op woensdag van 14 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur, in de Vierkante Zaal in de Paul Snoekstraat 3 in Sint-Niklaas. 

Info: www.beeld.academiesintniklaas.be/activiteiten/parade-met-atelier-inzicht

PARADE bij d'Academie Beeld
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen