Pedro

Pedro De Bruyckere in de Bib: 'Ik was 10 in 2015'

Op maandag 25 oktober organiseert de bibliotheek, in samenwerking met Cultuurtuin WAAS, de ‘Buitenbeentjes’ lezing ‘Ik was 10 in 2015’ door Pedro De Bruyckere.
Social media sharing

Deze lezing, gebaseerd op het gelijknamige boek, formuleert een duidelijk en optimistisch antwoord op de vragen van ongeruste ouders, opvoeders en leraren. De wereld lijkt constant in verandering en dit maakt de taak van ouders, opvoeders en leerkrachten zeker niet eenvoudiger. Waar ouders er vroeger vanuit konden gaan dat hun kinderen het beter zouden hebben dan zijzelf, is dat vandaag niet zo vanzelfsprekend meer. 'Waarschijnlijk moeten onze kinderen het met minder doen', is een veelgehoorde vrees. Waar zullen onze kinderen leven? Welke nieuwe uitdagingen komen op hun pad?

Pedagoog Pedro De Bruyckere heeft geen glazen bol, maar bekijkt wel de belangrijkste tendensen die een invloed zullen hebben op de levens van kinderen en jongeren. Zo beantwoordt hij de vragen die de volwassenen hebben over hun toekomst. Een opvoedingshandleiding voor de toekomst.

Wanneer: maandag 25 oktober om 20.00 uur

Locatie: de Bib, H. Heymanplein 3, 9100 Sint-Niklaas   

Reservaties: gratis inkom – reserveren verplicht via 03 778 34 00 – bibpubliekswerking@sint-niklaas.be  

Iedereen van harte welkom!

 

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen