Stijn Van de Voorde presenteert de eerste huiskamerquiz

Schrijf je gratis in voor de Huiskamerquiz

Het nieuwe jaar staat voor de deur. We weten met zijn allen dat begin 2021 nog geen fysieke activiteiten zullen kunnen doorgaan. Daarom heeft de stad de handen in elkaar geslagen met het productiehuis Working Class Heroes voor een digitale quiz.
Social media sharing

Heb je zin in een plezante avond samen met vrienden, familie of buren en dat volledig coronaproof? Wil je je kennis eens uittesten?  Schrijf je dan vòòr 21 januari in voor de Sint-Niklase huiskamerquiz die doorgaat op zaterdag 30 januari om 19.30 uur.

De Sint-Niklase huiskamerquiz wordt in jouw woonkamer gepresenteerd live op je smartphone, tablet, smartTV of computer. Stijn Van de Voorde (van Studio Brussel, live DJ, maar vooral trotse Sint-Niklazenaar) zal de quiz presenteren met de nodige humor, intermezzo’s en uiteraard ook een boel vragen gelinkt aan Sint Niklaas. Je hoeft geen ervaren quizzer te zijn om toch een leuke avond te beleven! 

 

Evenementen en plechtigheden

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas

Communicatie

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen