stadspark

Sint-Niklaas is klaar om toeristen te ontvangen met de nieuwe stadswandeling

Toerisme Sint-Niklaas steekt de historische stadswandeling in een nieuw kleedje. Aan de hand van mooie foto’s, tips en wist-je-datjes ontdekt men het centrum. Het resultaat is een luchtige wandeling die iedereen laat kennismaken met de bezienswaardigheden van de stad.
Social media sharing

Sint-Niklaas verwacht deze zomer meer binnenlandse toeristen dan anders, met dit handig plan kan iedereen het centrum op een fijne manier zelfstandig verkennen.

De stadswandeling loopt langs alle toeristische troeven. Een fijne mengeling van cultuur, natuur en shopping. Ideaal voor een dagje Sint-Niklaas. De prachtige historische gebouwen en knappe gevels wisselen af met rustige groene plekken. Ook erfgoed komt aan bod met de verschillende musea en kerken.

Om herhaalbezoeken te stimuleren kunnen de bezoekers achteraan een handig overzicht met activiteiten terugvinden. In 2020 vindt men hier het vast toeristisch aanbod in terug. De bijsluiter wordt begin 2021 geüpdatet naar een eventkalender. Mensen kunnen tijdens hun bezoek aan de stad meteen te weten komen wat er de rest van het jaar te doen is en zo vast en zeker nog eens terugkomen. Ook de toeristische website www.ontdeksintniklaas.be kan geraadpleegd worden, zodat bezoekers de bruisende sfeer kunnen voelen en van alle nieuwe activiteiten en belevenissen op de hoogte blijven.

Het stevige en handige broekzakformaat is handig mee te nemen en te bewaren. De stadswandeling zal vanaf nu ook gratis verkrijgbaar zijn bij de dienst Toerisme, Grote Markt 45 te Sint-Niklaas.

Openingsuren: 9-12 uur en 13-17 uur op weekdagen, 10-16 uur op zater-, zon- en feestdagen van half mei tot half september.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen