Stad geeft noodhulp voor slachtoffers Turkije en Syrië

Sint-Niklaas leeft mee met slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië: stad geeft 5.000 EUR noodhulp

Als blijk van solidariteit en medeleven met de families van de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië doneert het stadsbestuur van Sint-Niklaas een bedrag van 5.000 EUR als noodhulp aan het Consortium 12-12.
Social media sharing

Het stadsbestuur van Sint-Niklaas is geschokt en betuigt uitdrukkelijk zijn solidariteit en medeleven met de families van de slachtoffers. De stad wil ook zijn steentje bijdragen en besliste om een bedrag van 5.000 EUR te doneren als noodhulp voor de slachtoffers van de aardbeving. Dat bedrag geeft de stad aan het Consortium 12-12, dat werd opgericht voor de noodhulp aan Turkije en Syrië. De leden van dit consortium zijn Caritas International, Dokters van de Wereld, Handicap International, Oxfam Solidariteit, Rode Kruis, Plan International België en UNICEF België. 
Als blijk van steun, ook aan de Turkse en Syrische gemeenschap in Sint-Niklaas, hangen bovendien de Turkse en Syrische vlaggen halfstok uit aan het stadhuis. 

De Turkse en Syrische vlag aan het stadhuis
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen