SPEED-YOU-UP

SPEED-YOU-UP ondernemersmarkt in centrum voor deeltijds onderwijs Newton uit Sint-Niklaas

SPEED-YOU-UP is een Europees project dat een ondernemerstraject ontwikkelt voor jongeren die een hoog risico hebben op schooluitval alsook voor jongeren die werkloos zijn. De trekkende kracht is de Artevelde Hogeschool Gent. De partners werken samen met scholen en lokale organisaties om zoveel mogelijk jongeren te bereiken. Ook Sint-Niklaas is op de kar gesprongen, met centrum voor deeltijds onderwijs Newton als pilot. Het ondernemerstraject, dat de jongeren ontwikkelden, stellen ze voor op een ondernemersmarkt.
Social media sharing

De officiële opening van de ondernemersmarkt vindt plaats op donderdag 10 juni van 12.30 tot 14.30 op CDO Newton, Slachthuisstraat 64 in Sint-Niklaas. 
Buiten staan drie standjes waar elke groep leerlingen hun producten te koop aanbiedt. Wil je graag al eens kijken wat ze aanbieden? Check dan de websites van www.fluff3d.jouwweb.be//, www.breakcup.jouwweb.be/ en www.facebook.com/Relax-Up-102570705258248/?comment_id=Y29tbWVudDoxMzIyM….
De school is alvast fier op wat de leerlingen bereikt hebben tijdens dit toch niet evidente schooljaar. 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen