Persbericht

Stad Sint-Niklaas lanceert www.ikkoopinsintniklaas.be

Ook Sint-Niklase ondernemers beleven moeilijke tijden. Zij verdienen onze aandacht! Veel zaakvoerders werkten nieuwe initiatieven of acties uit om het hoofd boven water te houden. Via het platform www.ikkoopinsintniklaas.be roept de stad inwoners van Sint-Niklaas op om hun aankopen lokaal te doen. Je vindt er tips om de lokale economie te ondersteunen, uitleg over het waarom van winkelhieren, een aantal private samenwerkingsinitiatieven en een overzicht van acties en initiatieven van handelszaken. Op een handige kaart vind je Sint-Niklase zaken die aan huis leveren en/of werken met online bestellen en afhalen. Alle ondernemers kunnen hun speciale actie zelf online plaatsen door een webformulier in te vullen.
Social media sharing

De stad Sint-Niklaas neemt een aantal maatregelen om haar lokale economie in tijden van Corona te ondersteunen. Eén daarvan is het platform www.ikkoopinsintniklaas.be. Via het portaal roept de stad inwoners van Sint-Niklaas op om hun aankopen lokaal te doen. Want zonder lokale economie een minder aantrekkelijk horeca- en winkelaanbod, minder jobs, gebrek aan expertise, minder duurzaamheid, geen sponsoring van lokale initiatieven, ... Kortom, een minder aantrekkelijk stad.

Op de website vind je tips om de lokale economie te ondersteunen, uitleg over het waarom van winkelhieren, een aantal private samenwerkingsinitiatieven en een overzicht van acties en initiatieven van handelszaken. Op een handige kaart vind je Sint-Niklase zaken die aan huis leveren en/of werken met online bestellen en afhalen. Klik een zaak aan op de kaart of gebruik de pijlen om handelszaken en hun webpagina's te ontdekken. 

Ondernemers kunnen hun actie zelf online plaatsen door het webformulier op www.ondernemeninsintniklaas.be in te vullen. De kaart wordt dagelijks geüpdate met de ontvangen input.

Wie de lokale ondernemers nog extra wil steunen, kan ook zijn of haar profielfoto op Facebook aanpassen met het profielkader 'Ik k-Oh-p in Sint-Niklaas'.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen