handdruk

Stad Sint-Niklaas steunt proactief ondernemers in moeilijkheden

Stad Sint-Niklaas wil meer dan ooit ondernemers ondersteunen. Want ondernemen doe je met vallen en opstaan. Zeker in de huidige tijden is het voor velen niet evident om het hoofd boven water te houden. Daarom gaat de Stad Sint-Niklaas samenwerken met Dyzo vzw.
Social media sharing

Dyzo vzw is gespecialiseerd in de begeleiding van zelfstandigen en ondernemingen in moeilijkheden. Een team van gespecialiseerde beroepskrachten helpt ondernemers verder op economisch, juridisch en psychologisch vlak. Ondernemers kunnen bij Dyzo vzw in alle discretie terecht voor het redden van hun zaak, voor het leefbaar maken van een faillissement en voor ondersteuning na faling.

Zij staan paraat wanneer het vijf vóór twaalf is, maar ook wanneer het vijf na twaalf is. Zij tonen de weg naar praktische oplossingen in moeilijke tijden. Hun advies is belangeloos en op maat van ieders probleem.

Ondernemers kunnen gratis en in alle discretie contact opnemen met Dyzo vzw. Samen zoeken zij naar antwoorden op maat van onze lokale ondernemers. Hiervoor werkt Dyzo vzw samen met de stadsdiensten om te kijken welke specifieke stadsgebonden mogelijkheden van toepassing zijn. Vragen als ‘Hoe beperk ik mijn schulden, hoe een inkomen vinden, wat mag ik in feite verwachten?’ komen aan bod.

Veelal kunnen vragen telefonisch worden beantwoord. Voor moeilijkere zaken stelt de stad maandelijks een gespreksruimte ter beschikking waar er, vanaf wanneer het weer toegelaten is, face-to-face gepraat kan worden met de experten van Dyzo vzw. Ondernemers die vanuit Sint-Niklaas beroep doen op deze dienst krijgen bovendien de mogelijkheid om extra opleidingen en seminaries rond ondernemen te volgen.

We hopen zo enerzijds ondernemers in moeilijkheden, maar ook gefailleerden en allen die nog  problemen overhouden aan een vroegere zelfstandige activiteit, verantwoordelijk te kunnen begeleiden. Twijfel niet te lang over je overlevingskansen en ga naar www.ondernemeninsintniklaas.be voor meer informatie.

Dyzo: “We zijn trots dat 55% van de ondernemingen die bij ons aankloppen twee jaar later nog steeds actief zijn

 

 

www.dyzo.be

https://www.ondernemeninsintniklaas.be/nieuws/dyzo-vzw-helpt-ondernemers-moeilijkheden

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen